Cum ambalam cadourile de Craciun?

Anul acesta, in loc sa apelam la eternele hartii de ambalat, extrem de colorate, ne-am gandit sa folosim ambalaje simple si personalizate. Iata cateva idei, extrem de simplu de realizat si care, cu siguranta, vor fi apreciate de cei dragi.

Ambalaj cu crenguta de brad

Folositi hartie de ambalat simpla, maron (varianta eco) sau alba, pe care aplicati o crenguta de brad. Pentru persoanele pasionate de gatit, puteti inlocui crenguta de brad, cu una de rozmarin.

Newspaper Tree Wrapping

Rupeti cateva fasii dintr-un ziar si lipiti-le in forma de brad pe hartia de ambalat. Efectul va fi scontat. Puteti decupa, din hartie colorata, mici cercuri, care vor reprezenta globurile sau luminitele din brad.

Photo wapping

In loc sa scrieti pe ambalaj numele persoanei careia ii este destinat cadoul, folositi-va de fotografii. Folositi-va de prilej pentru a sorta fotografiile favorite din timpul anului.

Stars wrappping

Decupati cateva stelute din carton (sau hartie mai tare) si legati-le cu o sfoara in jurul cadoului. Pentru impact, folositi aceeasi hartie simpla de ambalat, alba sau maron.

Speram ca v-au placut ideile noastre. Voi cum veti ambala cadourile anul acesta?

Cu drag,

Macrina

(Sursa foto: pinterest.com)