Castigatori ai concursului Pantofiori Veseli

Asa cum le-ati descoperit rand pe rand, aestea sunt ajutoarele noastre din Atelierul Vesel: Penelopa, Siretica, Corrila, Aricel, Cipcirei, Urechila si Thomas.

F7

Dupa cum v-am promis, pentru fiecare animalut ghicit primiti reducere 3%. Cei care au participat la concurs si au castigat sunt: Corina Maria, Nicoleta si Marius Fincu, Corina Sandru, Elena Maria HD, Irina Caramaliu, Alexandra Androne, Ioana Nita, Bobocea Adriana, Nelu Ivan, Lainia Maria Bertalan, Ionela Mami De Ingerasi, Sava Andreea, Matei Alina, Pavelescu Loredana, Luca Marta, Grigorescu Violeta, Cristina Elena, Carmen Ioana Balanescu si Antonia Banica.

Va rugam sa ne contactati pentru a intra in posesia premiului, respectiv pentru fiecare raspuns corect pe care l-ati dat (sau share la posturile despre concurs) va oferim 3% extra reducere la produsele din aceasta categorie

Conform regulamentului puteti folosi reducerile cumulate pana pe 15 Octombrie 2015.

Spor la cumparaturi!

Omida Corilla si Pasarile Cipcirei

Dragi citiori,

Va prezentam azi ultimele doua ajutoare din Atelierul Vesel. Este vorba de Omida Corrila si Pasarelele Cipcirei. Sincer va spunem, fara ajutorul lor Atelierul nu ar putea sa functioneze la adevaratul sau potential.

Omida Corrila este cea care testeaza toata ziua pantofiori ca sa se asigure ca sunt nu doar confortabili dar si foarte rezistenti. Zi de zi ea nu face altceva decat sa se plimbe prin atelier proband cate 5 perechi de pantofiori in acelasi timp. Indiferent de culoare sau model, Omida Corrila probeaza toti pantofiorii din Atelier. Asa ne asiguram ca din prototipurile lui Aricel si indemanarea lui Thomas rezulta cei mai trainici pantofi pentru copii. 

Cipcireii sunt cele mai vesele si mai rapide pasari, Cipcireii alearga toata ziua, de la atelier la casele voastre si inapoi pentru a aduce repede-repede pantofiorii mult doriti. Ei sunt responsabili cu livrearea comenzilor si fac asta in fiecare zi. Sunt sigura ca i-ati vazut ciripind vesel pe la geam.

F7

Iepurila este antepenultimul personaj prezentat. Cine sunt urmatoarele doua ajutoare din Atelierul Vesel

Asa este! Ati ghicit! Personajul pe care adesea il puteti vedea prin atelier rontaind un morcov, este Iepurele Urechila. Un maestru a potrivi marimile, Urechila stie in functie de lungimea talpei copiilor exact care este marimea care se potriveste la fix. Munca Penelopei, a a lui Aricel si a lui Thomas nu ar fi completa fara ajutorul lui Urechila care stie ce pantofi se potrivesc exact fiecarui copil. Tot din grija fata de piciorusele celor mici Urechila se asigura ca fiecare pereche de pantofiori are integrata tehnologia care ajuta la dezvoltarea sanatoasa si naturala a picioarelor celor mici. Prieten bun cu Thomas, cei doi pot fi vazuti la ore tarzii in noapte, stand de vorba despre cum pot fi imbunatatiti pantofii si cat este de multumitor sa vezi copiii alergand fara griji in cei mai trainici pantofi. Si frumosi, ar adauga Penelopa.

urechila

Pentru azi avem doua personaje pe care va invit sa le ghiciti. Unul lung si misterios, cu multe picioare, toata ziua testeaza pantofiorii sa se asigure ca rezista in orice situatie: pe topogan, in leagane, in curtea gradinitei, la petreceri, practic merge peste tot. Rand pe rand ea testeaza toate perechile de pantofiori din Atelierul Vesel.

Al doilea personaj e un grup de … Ce sa fie oare? Vesele si jucause, toata ziua vorbesc intre ele. Dar nu isi neglijeaza munca nicio clipa. Pentru ca nimic nu le place mai mult pe lume decat sa duca perechile de pantofiori catre copiii care ii asteapta nerabdatori. Da, ele calatoresc zi si noapte, pentru ca pachetele sa ajunga in cel mai scurt timp la voi. Ce animalute sunt ele oare?

unnamed (1)

Oare cine e ajutorul urecheat din Atelierul Vesel?

Asa cum deja multi dintre voi ati ghicit, personajul misterios de sambata si ajutorul de nadejde din Atelierul Vesel este motanul Thomas. Thomas coase, ciocane, lipeste iar din mainile, pardon labutele lui, ies cei mai trainici pantofiori.

tomas

Paunita Penelopa stabileste care sunt trendurile pentru sezonul in curs si discuta cu Ariciul Aricel detalii estetice despre modelele viitoare. Ariciul Aricel deseneaza prototipurile pentru pantofiori in timp ce Penelopa il ajuta sa stabileasca culorile. Dupa ce detaliille tehnice sunt stabilite, acestea sunt trimise catre Motanul Thomas care, ati ghicit, le transforma in realitate.

Din labutele lui ies cei mai trainici pantofiori. Cu o atentie deosebita pentru detalii, fiecare model este o mica bijuterie. Bineinteles, ca orice pisica ce se respecta, nu poti sa ii comanzi nimic Motanului Thomas. Daca ii spui sa vina la tine, se uita pe sub sprancene si continua sa toarca sau sa faca curatenie in raftul cu ustensile. Daca ii spui ca a facut o treaba excelenta, va ignora cu eleganta complimentele. Daca ii spui sa nu te mai muste de degetele de la picioare la 6 dimineata, in ziua urmatoare o va face cu jumatate de ora mai devreme. Dar lui Thomas i se iarta orice pentru ca face cei mai trainici pantofiori si mai ales pentru ca este adorabil in felul lui.

Daca il vedeti prin Showroom probabil se plimba cu coada pe sus, printre cutiile de pantofi, inspectand ca totul sa se intample ca la carte. Dar va spun un secret, chiar si cele mai arogante pisici vin in fuga pentru un castronel de lapte.

Personajul misterios de astazi

Urecheatul de azi este maestru in a potrivi marimile. Doar spuneti-i cati centimetri are talpa copilului si el va spune imediat ce marime exacta i se potriveste. Voi puteti sa ii ghiciti identitatea? Spuneti-ne ce animalut este personajul marcat de sageata in poza de mai jos si castigati 3% extra reducere la pantofiorii pentru copii din aceasta lista. Ghiciti toate personajele si reducerile se cumuleaza: 3% pentru fiecare ajutor din Atelierul Vesel pe care il identificati.

F5

 

Faceti cunostita cu Penelopa si ghiciti urmatorul personaj din Atelierul Pantofiori Veseli

Doamnelor si domnilor, va rog faceti cunstinta cu Penelopa Paunita. Cu un stil inegaliabil, Paunita ofera consiliere la combinarea si alegerea culorilor, stabileste trenduri in noile colectii si da lectii de eleganta tuturor din atelier. Eleganta ei deosebita a facut ca ea sa fie imaginea si pentru unii dintre pantofiorii pentru copii cu cel mai mare succes: Pantofii Paun pe care ii gasiti acum la 15% reducere.

penelopa

Azi va invitam sa ghiciti urmatorul animalut-ajutor. Personajul nostru, inalt si plin de farmec face cei mai trainici pantofi. El coase, lipeste, bate cu ciocanul si vedeti si voi ce pantofi reusiti ies din mainile, pardon labutele lui. Ghiciti oare ce animalut este? (Nu uitaiti, pentru fiecare personaj ghicit corect primiti 3% discount la comenzile de pe Pantofiori Veseli din categoria Reduceri. Reducerile se cumuleaza).

F4

Cine este al de-al doilea ajutor din Atelierul Pantofiori Veseli

Dragi cititori,

Va rugam sa faceti cunostinta cu doi-lea personaj si ajutor de nadejde in echipa Pantofior Veseli. Vulpita Siretica – cea mai curioasa vulpita, care a descoperit repede ca ea nu este interesata de gaini, ci ar vrea sa devina o balerina. Asa ca toata ziua face piruete printre pachetele de pantofiori si s-ar juca toata ziua aducand zambete pe fetele prietenilor ei. Ea asigura buna dispozitie a prietenilor ei din micul nostru atelier.

siretica

Urmatorul ajutor pe care va invitam sa il cunoasteti este marcat de sageata in poza de mai jos. Eleganta si distina, ea stie toate trendurile in materie de incaltaminte. Ghiciti oare ce animalut este? (Nu uitati, pentru fiecare personaj ghicit corect primiti 3% discount la comenzile de pe Pantofiori Veseli din categoria Reduceri. Reducerile se cumuleaza).

F3

Atelierul Vesel – regulament

Regulamentul campaniei – “Atelierul Vesel”
TERMENI SI CONDITII:
Campania se va desfasura în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Regulamentul este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România.

DEFINITII:
• CAMPANIE: “Atelierul Vesel” denumita in continuare “CAMPANIE”
• CATEGORIA „REDUCERI”: reprezinta toate produsele aflate in categoria reduceri ce poate fi accesata la urmatoarea adresa: www.pantofioriveseli.ro/reduceri-de-pret
• PROCENT REDUCERE: reprezinta procentul reducerii acordate
• TERMENI SI CONDITII GENERALE: sunt termenii si conditiile care guverneaza intregul magazin online www.pantofioriveseli.ro si se gasesc la adresa www.pantofioriveseli.ro/termeni-si-conditii.html
• REGULAMENT: este prezentul regulament si se poate descarca de la adresa: http://www.pantofioriveseli.ro/blog/atelierul-vesel-regulament/
• REDUCERI CUMULATE: Un participant poate aduna o reducere de maxim 21% care se aplica la un produs. In cazul in care exista doi sau mai multi participanti dintr-o familie, vor achizitiona mai multe produse cu reducere maxim de 21% aplicata fiecarui produs, dar nu vor putea sa cumuleze si sa foloseasca mai multe reduceri de 21% pentru achizitia unui singur produs.
• PERIOADA CAMPANIE: Campania se desfasoara in perioada 15 Septembrie – 15 Octombrie 2015. Reducerile se pot consuma pana pe 15 Octombrie 2015. Dupa aceasta data reducerile rezultate din aceasta campanie nu mai sunt valabile.

ORGANIZATOR:
Organizatorul campaniei este SC Lovely Shoes SRL cu sediul in Str Dristorului 91 – 95, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /2443 /2012, CIF: RO29867974, cont deschis la ING Bank, IBAN: RO46INGB0000999902907852, denumita in continuare “organizator”. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI: „Atelierul Vesel” se va desfasura in perioada 20 Septembrie – 15 Octombrie 2015 exclusiv pe site-ul organizatorului http://www.pantofioriveseli.ro/
DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice ce au implinit 18 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

MECANISMUL CAMPANIEI

ATelierul Vesel are sapte personaje ce vor fi dezvaluite pe parcursul promotiei. Pentru fiecare personaj ghicit participantii vor primi o reducere de 3% la produsele din CATEGORIA “REDUCERI”. Participantul care ghiceste mai multe personaje poate sa cumuleze reducerile pana la un maxim de 21%. Reducerile obtinute in urma ghicirii personajelor se vor cumula cu reducerile existente de pe site.

Exemplu: un participant a ghicit 3 personaje astfel beneficiaza de o reducere de 9% iar daca pe site un produs din categoria REDUCERI are un procent de reducere de 15% va rezulta o reducere finala de 24%.

REGULAMENTUL CAMPANIEI este disponibil in mod gratuit pe site-ul Organizatorului – http://www.pantofioriveseli.ro/blog/atelierul-vesel-regulament/
Prin participarea la aceasta Campanie, clientii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul www.pantofioriveseli.ro
LITIGII In cazul unor litigii aparute intre S.C. Lovely Shoes S.R.L. si participantii la CAMPANIE, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta cazul spre solutionare instantelor romane competente.
INCETAREA CAMPANIEI Prezenta Campanie va inceta de drept la data de 15 Octombrie 2015 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.
TAXE SI IMPOZITE Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor si obligatiilor financiare conform prevederilor legale in vigoare.
SCOPUL CAMPANIEI este de a stimula vanzarile si a lichida stocurile.
LIVRARE Toate livrarile se vor face in ordinea sosirii comenzilor, exclusiv prin intermediul unei companii de curierat rapid.
Organizator:
Lovely Shoes SRL

MODIFICARE REGULAMENT 28.septembrie.2015

Concurentii care nu au ghicit niciunul din personajele: Aricel, Siretica sau Penelopa mai pot sa adune reducerile de 3% (dar cumulat nu pot sa depaseasca reducerea de 21%) printr-un SHARE pe pagina de facebook la articolele care contin detalii despre concursul Atelierul Vesel , accesand legatura www.facebook.com/pantofioriveseli; exemple de articole aici si aici.

Aricel seful Atelierului Vesel

Ariciul Aricel – serios si ganditor, un arici care si-a gasit menirea: sa faca pantofi. Asa ca toata ziua, buna ziua, lucreaza sa faca cei mai frumosi pantofi pentru copii. Bineinteles, nu se putea sa nu faca si o pereche de pantofi ca o dedicatie de la el pentru el.

aricel1

Urmatoarea provocare este personajul numarul doi:

F2

Daca ghiciti personajul primiti 3% reducere la produsele din categoria Reduceri. Reducerea se adauga la cea existenta pe site. Sau puteti sa ghiciti mai multe personaje si sa cumulati reducerile – SUCCES.

Miercuri 23 Septembrie vom dezvalui al doilea personaj.

Promotia Atelierul Vesel este valabila pana pe 15 Octombrie 2015.