Ambalarea cadourilor de craciun – Partea a II-a

Oamenii se impart in doua categorii. In oameni care iubesc sa impacheteze cadouri, si in oameni care considera putine lucruri mai chinuitoare pe lumea asta decat sa iti bati capul cu impachetatul hartiei. Bine, oamenii se mai impart si in cei care impart oamenii in categorii si cei care nu, dar asta e cu totul alta poveste.

Dar daca iti place sa faci din impachetatul cadoului o experienta in sine, daca vrei sa starnesti aplauze, daca vrei sa aduci zambete de bucurie inca de cand oferi cadoul, inainte de a fi deschis, sau pur si simplu daca nu esti sigura ca ai ales cadoul potrivit, iti oferim cateva idei simple de impachetat care cu siguranta vor atrage admiratia celor din jur.

1. Nu subestima farmecul hartiei simple
Alege o hartie normala, chiar de culoare maronie pentru un aer vintage, impacheteaza cadoul si apoi adauga niste elemente de décor. Conuri de brad, crengute de brad, o felicitare de Craciun sau chiar o poza cu familia voastra. Efect garantat in a bucura alti membrii ai familiei, ca bunici, unchi, verisori sau prieteni apropiati.

1

original_Kim-Stoegbauer-Christmas-photo-gift-tag-vert.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707

original_Marian-Parsons-handmade-holiday-gift-wrap_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

2. Poti alege si o hartie simpla, de culoare neagra pe care sa scrii direct mesajele voastre de bine, cu un creion alb (poate fi pasta corectoare, sau creion de machiaj)

3

3. Practic, poti sa impachetezi cadoul in orice hartie, sa il legi cu pamblica sau o sfoara si sa atasezi mici decoratiuni: conuri de brad, mici elemente de décor pe care le gasesti in librarii, sau chiar BISCUITI (mmmmmm). Toata lumea va fi incantata. Poti chiar sa pui numele celui care va primi cadouri, cu litere de la un joc de scramble (daca e pentru membrii familiei, poti sa iei apoi pe furis literele si sa le pui la loc).

3

original_Brian-Patrick-Flynn-christmas-scrabble-name-tag-vertical_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

original_Camille-Smith-fabric-trim-as-ribbon-gray-table-vert.jpg.rend.hgtvcom.1280.1707

4. Cadouri impachetate 3D

Cu siguranta o surpriza pentru oricine il primeste si atat de usor de facut. Din alta hartie colorata (eventual in verde) modelezi un evantai pe care il lipesti apoi pe cadou. Cu alte bucatele de hartie poti apoi sa “impodobesti” bradutul.

original_Morgan-Levine-tree-gift-wrap-beauty_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

5. Daca ai uitat sa cumperi un cadour, ia repede un borcan, umple-l cu biscuiti facuti in casa, o briosa sau chiar cu bomboane de ciocolata din magazin si aranjeaza-l frumos, ba cu o funda, ba cu o crenguta, chiar si cu o bucatica de sfoara.

4462906928_b47bd89a0d_b

original_Camille-Smith-snack-mix-leather-flower-beauty.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

Alte sugestii de impachetat cadouri aici.

Iar daca ati intrat in frenezia DIY (Do it yourself), mai avem aici sfaturi de cadouri pe care le puteti pregati acasa, iar aici cum sa decorati repede si frumos casa de sarbatori.

Si nu uitati de pantofiorii in spiritul sarbatorilor.

product_928

product_756

product_899

product_1030