Decoratiuni de Craciun

Cu totii visam la casele ce redau perfect atmosfera Craciunului, asa cum le vedem in fotografii sau in revistele de specialitate. Amenajarile respective, de cele mai multe ori, necesita ajutorul unui decorator profesionist sau a unor sume importante. Ca sa nu mai vorbim ca acea imagine ar rezista mult prea puntin, cel putin in casele cu copii.

Va propunem cateva elemente, usor de realizat si care pot schimba radical atmosfera casei in perioada sarbatorilor.

Decoratiune globuri si lumini

O simpla vaza de sticla umpluta cu globuri si o ghirlanda cu lumini pot crea o atmosfera fantastica.

Felinar si globuri

O idee simpla si deloc costisitoare: un felinar rosu (doar e culoarea Craciunului), plin cu globuri de toate marimile si o funda decorativa.

Globuri si funde colorate

In perioada Craciunului, puteti impodobi cu globuri intreaga casa, nu doar bradul. Folositi globuri si panglici lungi, cat mai colorate, iar efectul va fi pe masura.

Scara impodobita

Daca stati la casa, nu va feriti sa decorati si scara interioara; o astfel de amenajare va face deliciul celor mici.

Usa om de zapada

Un pic de scotch colorat, taiat in diverse forme, si pe usa poate sa apara un om de zapada simpatic. Igredientul principal este imaginatia.

Picioruse

In timp, cei mici isi vor aduce aminte de astfel decoratiunile create si momentele traite impreuna si mai putin de cadourile gasite sub brad. Iata o sugestie simplu de realizat, pe care o vom crea si noi, impreuna cu Clara.

Cu drag,

Macrina

(Sursa foto: pinterest.com)