Top 10 Activitati de Sarbatori in Familie

Da, am pus intentionat Familie cu F mare, pentru ca asa cum ziceam aici Sarbatorile nu sunt despre cadouri, si nu asta isi vor aduce aminte copiii peste ani si ani. Sarbatorile sunt despre timp petrecut in familie (cu cat mai mare, cu atat mai bine. Invitati bunici, matusi, unchi si verisori la masa), despre placerea de a darui, despre a face oamenii din jur fericiti. Asa ca zi de sarbatoare este nu doar de Craciun sau in Ajun, si nu doar de Anul Nou. Hai sa facem zi de sarbatoare fiecare zi care a mai ramas din aceasta luna, si sa pregatim activitati care vor sta la baza amintirilor frumoase pentru toti membrii familiei, multi ani de acum in colo.

Asa ca azi, avem Top de Activitati pe care sa le facem in familie.

10. Vizionati filme sau spectacole clasice de Craciun, ca “Spargatorul de Nuci” sau “It’s a wonderful life”.

its-a-wonderful-life
9. Scrieti impreuna felicitari de Sarbatori pe care sa le trimiteti prin Posta prietenilor si membrilor familiei.

8. Decorati casa si creati impreuna cel putin un element de décor. Gasiti cateva idei aici, si le puteti face acasa impreuna cu copiii.
Decoratiune-globuri-si-lumini

7. Impachetati cadouri. Dar nu oricum, lasati imaginatia sa zboare si apoi puneti-le sub brad. Vor fi printre cele mai frumoase decoratiuni. Cateva idei mai speciale, dar extrem de simple, gasiti aici.

6. Citit seara la culcare povesti de Craciun. Vor ajuta la crearea unei atmosfere generale de sarbatoare.
article-2219866-06E217C4000005DC-385_468x286

5. Faceti impreuna biscuiti de casa. Si cacao de casa. Si savurati-le doar la lumina instalatiei de Craciun.

4. Ascultati colinde de Craciun. Si primiti macar un grup de Colindatori.

3. Donati jucariile si hainele vechi catre Case de Copii sau catre familii mai putin norocoase. Pentru ca bucuria e mai mare atunci cand e impartita cu cei din jur.

2. Faceti o poza de familie in ziua de Craciun. Aceasta poate deveni un eveniment anual la voi in familie, mica voastra traditie.

1. Nu va faceti griji. Nu conteaza ca nu gatiti cozonaci, ca vi s-a taiat maioneza, ca poate un fir de praf sta pe biblioteca. Nu va faceti griji ca ati luat cadouri putine. Nu va faceti griji ca Mosul nu a adus tot ce era pe lista. Pur si simplu bucurati-va de timpul petrecut impreuna, acesta e cel mai frumos cadou pentru toti membrii familiei.

P.S. Si nu uitati de pantofiori in spiritul sarbatorilor.

product_1026

product_1030

product_987

product_928

product_756