Despre parinti, despre copii si despre dragoste

Meseria de parinte vine la pachet cu multa nesiguranta, teama de esec, senzatia prea multor greseli pe care le facem si mai cate. Sa faca un pas inainte cine nu a stat noaptea tarziu, cu privirea in tavan, gandindu-se: Cum am putut sa fac asta? Cate greseli fac, daca una dintre ele va avea repercusiuni iremediabile? Daca nu sunt un parinte bun? Cum de ceilalti reusesc sa faca totul bine si eu gresesc?

Poftim? Cum, toata lumea a ramas pe loc? Da, din pacate senzatia de nesiguranta in acest job este o senzatie generala. Ati auzit, ge-ne-ra-la. Bine, stiu ca stiti ca toata lumea greseste. Dar, cu toate astea, sunt sigura ca tot apar urme de indoiala.

Dar greselile sunt normale. Iar copilul poate sa vada dragostea voastra dincolo de ele. Da, chiar daca ati tipat desi nu era cazul, ca l-ati certat ca si-a rupt pantalonii, ca nu ati stiut cum sa il faceti sa nu mai planga, ca ati preferat sa raspundeti la o intrebare cu “De ce”, cu “Nu stiu” pentru ca erati prea obosita sa faceti fata unui lung sir de intrebari care pare ca nu se termina niciodata, ei bine, copilul stie sa vada dincolo de toate acestea, sa se bucure de iubirea pe care i-o aratati si sa vi-o ofere la randul lui? Nu credeti, ia uitati-va la acest video si o sa va convingeti.

Sunt mici interviuri cu mame si copii. Despre frici si dragoste

P.S. Content emotional mai jos, a se urmari cu servetele alaturi