Oare cine e ajutorul urecheat din Atelierul Vesel?

Asa cum deja multi dintre voi ati ghicit, personajul misterios de sambata si ajutorul de nadejde din Atelierul Vesel este motanul Thomas. Thomas coase, ciocane, lipeste iar din mainile, pardon labutele lui, ies cei mai trainici pantofiori.

tomas

Paunita Penelopa stabileste care sunt trendurile pentru sezonul in curs si discuta cu Ariciul Aricel detalii estetice despre modelele viitoare. Ariciul Aricel deseneaza prototipurile pentru pantofiori in timp ce Penelopa il ajuta sa stabileasca culorile. Dupa ce detaliille tehnice sunt stabilite, acestea sunt trimise catre Motanul Thomas care, ati ghicit, le transforma in realitate.

Din labutele lui ies cei mai trainici pantofiori. Cu o atentie deosebita pentru detalii, fiecare model este o mica bijuterie. Bineinteles, ca orice pisica ce se respecta, nu poti sa ii comanzi nimic Motanului Thomas. Daca ii spui sa vina la tine, se uita pe sub sprancene si continua sa toarca sau sa faca curatenie in raftul cu ustensile. Daca ii spui ca a facut o treaba excelenta, va ignora cu eleganta complimentele. Daca ii spui sa nu te mai muste de degetele de la picioare la 6 dimineata, in ziua urmatoare o va face cu jumatate de ora mai devreme. Dar lui Thomas i se iarta orice pentru ca face cei mai trainici pantofiori si mai ales pentru ca este adorabil in felul lui.

Daca il vedeti prin Showroom probabil se plimba cu coada pe sus, printre cutiile de pantofi, inspectand ca totul sa se intample ca la carte. Dar va spun un secret, chiar si cele mai arogante pisici vin in fuga pentru un castronel de lapte.

Personajul misterios de astazi

Urecheatul de azi este maestru in a potrivi marimile. Doar spuneti-i cati centimetri are talpa copilului si el va spune imediat ce marime exacta i se potriveste. Voi puteti sa ii ghiciti identitatea? Spuneti-ne ce animalut este personajul marcat de sageata in poza de mai jos si castigati 3% extra reducere la pantofiorii pentru copii din aceasta lista. Ghiciti toate personajele si reducerile se cumuleaza: 3% pentru fiecare ajutor din Atelierul Vesel pe care il identificati.

F5