Iepurila este antepenultimul personaj prezentat. Cine sunt urmatoarele doua ajutoare din Atelierul Vesel

Asa este! Ati ghicit! Personajul pe care adesea il puteti vedea prin atelier rontaind un morcov, este Iepurele Urechila. Un maestru a potrivi marimile, Urechila stie in functie de lungimea talpei copiilor exact care este marimea care se potriveste la fix. Munca Penelopei, a a lui Aricel si a lui Thomas nu ar fi completa fara ajutorul lui Urechila care stie ce pantofi se potrivesc exact fiecarui copil. Tot din grija fata de piciorusele celor mici Urechila se asigura ca fiecare pereche de pantofiori are integrata tehnologia care ajuta la dezvoltarea sanatoasa si naturala a picioarelor celor mici. Prieten bun cu Thomas, cei doi pot fi vazuti la ore tarzii in noapte, stand de vorba despre cum pot fi imbunatatiti pantofii si cat este de multumitor sa vezi copiii alergand fara griji in cei mai trainici pantofi. Si frumosi, ar adauga Penelopa.

urechila

Pentru azi avem doua personaje pe care va invit sa le ghiciti. Unul lung si misterios, cu multe picioare, toata ziua testeaza pantofiorii sa se asigure ca rezista in orice situatie: pe topogan, in leagane, in curtea gradinitei, la petreceri, practic merge peste tot. Rand pe rand ea testeaza toate perechile de pantofiori din Atelierul Vesel.

Al doilea personaj e un grup de … Ce sa fie oare? Vesele si jucause, toata ziua vorbesc intre ele. Dar nu isi neglijeaza munca nicio clipa. Pentru ca nimic nu le place mai mult pe lume decat sa duca perechile de pantofiori catre copiii care ii asteapta nerabdatori. Da, ele calatoresc zi si noapte, pentru ca pachetele sa ajunga in cel mai scurt timp la voi. Ce animalute sunt ele oare?

unnamed (1)