Cum alegem incaltamintea in functie de personalitatea baietelului

 

Data trecuta discutam despre cat de greu este uneori sa o imbracam pe cea mica. Pentru a face acest proces mai rapid, ati putut citi aici ghidul despre cum putem sa alegem incaltamintea in functie de personalitatea fetitei.

Dar cine are baieti stie ca uneori poate fi cel putin la fel de greu sa gasim fix acea camasa potrivita, sau acel tricou special care sa duca in sfarsit la decizia mult asteptata de a iesi din casa, de data asta poate la timp, fara sa mai intarziem la gradinita.

Uneori ajuta ca atunci cand pur si simplu nimic nu le intra in voie si totul le displace, sa ii punem sa aleaga. Ce sa fie, bluza albastra sau camasa asta gri? E un truc care functioneaza in cele mai multe cazuri.

Un alt truc, cel putin in ceea ce priveste incaltamintea, este sa ii achizitionati o pereche de ghete/pantofi/sandale care sa ii placa cu adevarat. Asta va face ca macar incaltatul sa fie mai usor. Pentru a va ajuta sa va orientati mai usur printre modelele de pantofi de baieti, am pregatit azi un ghid pentru alegerea incaltamintei in functie de personalitatea baietelului vostru.

  1. Pentru baietelul cu spirit liber

 

Baietelul vostru este cel ce mereu incearca sa descopere noi limite iar voi il lasati sa faca asta atat timp cat nu deranjeaza pe nimeni? In parc cauta mereu la noi metode pentru a se catara pe topogan? Desface jucariile pentru a vedea cum functioneaza? Atunci baietelul vostru este un explorator si are nevoie de o pereche de incaltaminte care sa ii incurajeze aceasta calitate.

Sandalele Bobux sunt perfecte pentru el. Au talpa extrem de flexibila, lasa piciorul sa respire si in acelasi tip protejeaza degetele de pietre borduri sau ce altceva ar mai putea sta in calea micului explorator.  Disponibile in culorile: albastru, ciocolata, maro si rosu.

bobux

  1. Pentru baietelul care nu sta locului o clipa

Baietelul vostru este plin de energie si alearga toata ziua? Acum e in sufragerie, acum alearga cu strigate de indian in dormitor, acum sare pe pat. Afara aceeasi poveste: se catara in copaci, pe toate jucariile din parc, se arunca in groapa cu nisip. Ce sa mai, e mereu o provocare pentru orice adult care il insoteste, sa tina pasul cu el.

Atunci pantofii sport Up and Away i se vor potrivi perfect. Talpa flexibila si pielea moale protejeaza piciorusele pline de energie si permite dezvoltarea naturala a acestora. Pantofi disponibili si in culorile: albastru, maro si gri.

up and away

  1. Pentru baietelul creativ

Baiatul vostru este plin de imaginatie? Inventeaza povesti, jocuri, ba chiar si glume? Va uimeste cu povestile pe care le spune si va intrebati de unde ii vin oare atatea idei? Atunci pantofii sport Empire i se vor potrivi de minune personalitatii sale colorate.

empire

  1. Pentru baietelul cu stil

Desi are doar cativa ani, baiatul vostru stie ce culori se potrivesc impreuna, ce camasa merge la pantalonii lungi si ce tricou se potriveste mai bine la pantalonii trei sferturi? Bineinteles ca si baietii sunt interesati de haine si se intampla sa isi dezvolte un stil aparte inca de la o varsta frageda. Daca banuiti ca baietelul vostru este unul dintre acestia, intrebati-l ce parere are de pantofii North din piele naturala. Noi banuim ca o sa ii iubeasca. Disponibili si in culorile: ciocolata, maro si albastru.

north

  1. Pentru baietelul indraznet

Va faceti griji ca cel mic nu stie ce este aia frica? Se catara pe orice, sare de la inaltimi mai mari decat el si de cele mai multe ori nici copiii mai mari nu il intimideaza? Atunci noi va recomandam pentru ei pantofi sport Trackside pentru copii, intr-o culoare la fel de indrazneata ca el.

trackside