Tinute asortate mama-fiu

Continuam seria articolelor pe tema tinutelor asortate, iar azi intra in scena tinutelor mamelor asortate cu cele ale baietilor.

Este foarte adevarat ca mamele de fete se pot considera favorizate la acest capitol, insa exista suficiente alternative si pentru mamele de baieti. Cea mai la indemana ar fi o tinuta alcatuita dintr-o pereche de jeans si o camasa asortata. Camasile pot si facute si la comanda, cu printuri mai indraznete, sau pot fi camasi simple din jeans sau banalele modele in carouri/ dungi. Camasile pot fi inlocuite cu tricouri asortate sau print-uri personalizate.

De asemenea, o linie cromatica comuna ar putea fi o buna alternativa. Culorile din rochia mamei se pot regasi in tinuta celui mic, in varii combinatii. Incaltamintea poate fi si ea asortata, construind apoi intreaga tinuta in jurul acesteia (exista alternative si la arhicunoscutii tenisi, a caror talpa nu este adecvata pentru cei mici).

Iata cateva sugestii “vizuale”:

Love T-Shirt
O idee usor de implementat, mai ales ca acum sunt nenumarate companii care va pot ajuta atat cu design-ul, cat si cu inscriptionarea tricoului.

Pumpkin Sweater
Accesorii
Cu toate ca hainele nu sunt identice, accesoriile sunt asortate si devin cheia intregii tinute.

Burberry
O propunere de la Burberry – linie cromatica comuna

Camasi asortate

14

17

18
Atitudine
Si nu uitati, atitudinea este cea care conteaza, tinuta mai putin.

Bineinteles, sa nu uitam nici incaltarile care pot fi asortate si extrem de comode si sanatoase in acelasi timp:
rex

Asteptam parerile si sugestiile voastre si, de ce nu, fotografi ale tinutelor voastre asortate.

Cu drag,
Macrina