Cum sa ii alegeti pantofiorii fetitei voastre in functie de personalitatea sa

Daca petreceti cel putin 15 minute in fiecare zi pentru ca cea mica vrea fustita cu buline, ba nu pantalonii albastri, ba nu, rochita cu bretele.. peste pantalonii albastri (Cunoasteti procedura!), noi vom incerca ca macar alegerea pantofilor sa o facem mai usoara. Pentru asta am pregatit un mic ghid despre cum sa alegeti pantofii in functie de personalitatea fetitei voastre.

Cand fetita este o visatoare

O surprindeti des pe ce mica privind melancolic pe fereastra? Se uita pe carti si se preface ca citeste, desi inca nu stie? Va surprinde cu raspunsuri mai mature decat este ea? Atunci sandalele Dreamer sunt perfecte pentru fetita voastra! (Disponibile in alb si roz)

sandale-fete-roz-dreamer-din-piele-naturala

Cand fetita iubeste animalele

Cele mai multe carti din casa sunt despre animale? Fetita voastra ar mangaia toti cateii si toate pisicile de pe strada? Insista sa aiba macar un pestisor numai al ei? Atunci pantofii Pio Pio i se vor potrivi perfect. Disponibili intr-o gama larga de culori.

pio pio

Cand fetita crede in magie

Fetita voastra crede ca zanele exista? Cauta pe sub frunze pitici dintr-o civilizatie ascunsa? Povestiti impreuna cum la capatul curcubeului sunt oameni magici si inorogi? Atunci sandalele Nova sunt perfecte pentru o calatorie spre stele. Disponibile in rosu, alb si bleu.

nova

Cand fetita este o cocheta

Petreceti mult prea mult timp dimineata pentru a gasi tricoul perfect care merge cu fusta perfecta, pentru ca apoi sa declare cu incapatanare ca vrea exact pantalonii aia care sunt la spalat? Atunci cu siguranta ca ii vor placea pantofii Little Star . Sunt eleganti si comozi, iar cea mica va dori sa ii poarte in fiecare zi. Disponibili in alb, roz, rosu

little princess

Cand fetita este plina de energie

Cea mica nu sta locului o clipa? Acum e pe scaun, acum e in camera cealalta, acum incearca sa se suie pe biblioteca? Va faceti griji abia cand e prea multa liniste in casa? Atunci sandalele Princess i se vor potrivi perfect. Sunt adorabile si, foarte important, au partea din fata acoperita pentru a proteja degetele buclucase. Disponibile in roz si albastru. Grabiti-va, sunt atat de populare incat doar cateva marimi mai sunt disponibile.

princess