Noaptea reducerilor – editia de vara 2013

Va asteptam cu mare drag la evenimentul verii organizat de pantofioriveseli.ro si lindie.ro pe data de 19 iulie incepand cu ora 23.00.

noaptea reducerilor

 

Regulamentul campaniei – “Noaptea Reducerilor Editia Vara 2013”

 

TERMENI SI CONDITII:

Promotia se va desfasura în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Regulamentul este întocmit şi va fi făcut

public conform legislaţiei aplicabile din România.

 

DEFINIRE CAMPANIE: “Noaptea Reducerilor – Editia VARA 2013” denumita in continuare “Campanie” 

ORGANIZATOR:

Organizatorul promotiei este SC Lovely Shoes SRL cu sediul in Str Dristorului 91 – 95, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /2443 /2012, CIF: RO29867974, cont deschis la ING Bank, IBAN: RO46INGB0000999902907852, denumita in continuare “organizator”. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. 

LOCUL SI DURATA DESFASURARII PROMOTIEI: Promotia se va desfasura pe data de 19 iulie 2013 intre orele 23.00 – 9.00 pe site-urile organizatorului http://www.pantofioriveseli.ro/ si http://www.lindie.ro/ 

DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE  Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice ce au implinit 18 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

 

MECANISMUL PROMOTIEI

Produsele incluse in promotie:

– incaltaminte copii

– haine  copii

– accesorii copii

– jucarii copii

Produsele incluse se pot achizitiona la prêt promotional in limita stocului disponibil. O persoana poate achizitiona mai multe produse.

 

Pretul redus de vanzare se calculeaza dupa urmatoarea formula:

Pret promotional = Pret vanzare – procent reducere

 

Pe toata durata promotiei organizatorul va afisa:

– Pretul inainte de reducere

– Valoarea reducerii acordate

– Procentul reducerii acordate

– Pretul Redus

 

 

Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte (vouchere)

Oferta este valabila in limita stocului disponibil iar comenzile vor fi onorate in ordinea intrarii lor in sistem.

 

REGULAMENTUL PROMOTIEI Regulamentul Promotiei este disponibil in mod gratuit pe site-ul Organizatorului – http://www.pantofioriveseli.ro/noaptea-reducerilor si pe http://www.lindie.ro/noaptea_reducerilor Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul www.pantofioriveseli.ro si www.lindie.ro 

LITIGII  In cazul unor litigii aparute intre S.C. Lovely Shoes S.R.L. si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

 

INCETAREA PROMOTIEI  Prezenta Promotie va inceta de drept la data de 20 iulie 2013, ora 9.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

 

TAXE SI IMPOZITE Organizatorul promotiei este raspunzator de plata taxelor si obligatiilor financiare conform prevederilor legale in vigoare.

 

SCOPUL PROMOTIEI este de a stimula vanzarile si a lichida stocurile.