Noaptea reducerilor editia Iarna 2012 – REGULAMENT

Descarcati regulamentul aici: Noaptea reducerilor Editia Iarna 2012 – Regulament promotie

 

Regulamentul campaniei promotionale – “Noaptea Reducerilor Editia Iarna 2012”

TERMENI SI CONDITII:

Promotia se va desfasura în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii.
 Regulamentul este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România.

DEFINIRE PROMOTIE: “Noaptea Reducerilor – Editia Iarna 2012” denumita in continuare “Promotie”

ORGANIZATOR:

Organizatorul promotiei este SC Lovely Shoes SRL cu sediul in Str Dristorului 91 – 95, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /2443 /2012, CIF: RO29867974, cont deschis la ING Bank, IBAN: RO46INGB0000999902907852, denumita in continuare “organizator”.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

LOCUL SI DURATA DESFASURARII PROMOTIEI: Promotia se va desfasura pe data de 14 decembrie 2012 intre orele 23.00 – 9.00  pe site-ul organizatorului http://www.pantofioriveseli.ro/

DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
 Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice ce au implinit 18 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE 
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

 

MECANISMUL PROMOTIEI

Produsele incluse in promotie:

–       cizme iarna copii

–       cizme cauciuc  copii

–       ghete copii

–       pantofi copii

Produsele incluse se pot achizitiona la prêt promotional in limita stocului disponibil. O persoana poate achizitiona mai multe produse.

Reducerea acordata va fi intre: 1% – 29%

Pretul redus de vanzare se calculeaza dupa urmatoarea formula:

Pret promotional = Pret vanzare – procent reducere intre 1% – 29%

Pe toata durata promotiei organizatorul va afisa:

–       Pretul inainte de reducere

–       Valoarea reducerii acordate

–       Procentul reducerii acordate

–       Pretul Redus

Exemplu de reducere gasiti in fisierul PDF pe care puteti sa-l descarcati mai sus.

REGULAMENTUL PROMOTIEI 
Regulamentul Promotiei este disponibil in mod gratuit pe site-ul Organizatorului – http://www.pantofioriveseli.ro/noaptea-reducerilor. Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul www.pantofioriveseli.ro.

LITIGII
 In cazul unor litigii aparute intre S.C. Lovely Shoes S.R.L. si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

INCETAREA PROMOTIEI 
Prezenta Promotie va inceta de drept la data de 15 decembrie 2012, ora 9.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

 

TAXE SI IMPOZITE Organizatorul promotiei este raspunzator de plata taxelor si obligatiilor financiare conform prevederilor legale in vigoare.

 

 

SCOPUL PROMOTIEI este de a stimula vanzarile pentru produsele din categoria ghete copii si pantofi copii si a lichida stocurile din categoria cizme iarna copii si cizme cauciuc copii.

 

Noaptea reducerilor

Noaptea reducerilor – regulament