Invita si castiga

Invita si castiga

Ce trebuie sa faci:

– Invita cati mai multi prieteni la Evenimentul Noaptea Reducerilor accesand aceasta legatura: —> https://www.facebook.com/events/425099544342653/

– Incarca o captura cu numarul de invitati accesand urmatoarea legatura —> https://www.facebook.com/PantofioriVeseli/photos/gm.425631517622789/1024981677546465/?type=3&theater

– Primii trei participanti cu cel mai mare numar de invitati castiga automat unul din cele trei premii

Regulamentul campaniei – “Invita si Castiga”
TERMENI SI CONDITII:
Campania se va desfasura în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Regulamentul este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România.

DEFINITII:
• CAMPANIE: “Invita si Castiga” denumita in continuare “CAMPANIE”
• TERMENI SI CONDITII GENERALE: sunt termenii si conditiile care guverneaza intregul magazin online www.pantofioriveseli.ro si se gasesc la adresa www.pantofioriveseli.ro/termeni-si-conditii.html
• REGULAMENT: este prezentul regulament si se poate descarca de la adresa: http://www.pantofioriveseli.ro/blog/invita-si-castiga/ Prin participarea la aceasta Campanie, clientii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul www.pantofioriveseli.ro
• PERIOADA si LOCUL CAMPANIEI: CAMPANIA se desfasoara in perioada 26 Octombrie – 30 Octombrie 2015 ora 22.00 pe site-ul organizatorului www.pantofioriveseli.ro si pagina de facebook www.facebook.com/pantofioriveseli
• PREMIILE OFERITE:
– 2 premii constand in cate o pereche de ghete BUCK – puteti vizualiza produsul la aceasta legatura —> ghete buck
Premiul constant in ghete Buck nu poate fi schimbat cu un alt model de incaltaminte si nici nu se poate revendica contravaloarea acestuia in bani. Premiul poate fi revendicat pana pe 15 noiembrie 2015.
– 1 premiu constand intr-un voucher in valoare de 100 de lei valabil pe site-ul www.lindie.ro. Voucherul este valabil pana pe 15 noiembrie 2015. Nu se poate revendica contravaloarea in bani a voucherului.
Premiile vor fii acordate participantilor cu cei mai multi invitati. In cazul in care doi participanti vor avea acelasi numar de invitati premiul se va acorda in ordinea publicarii capturii.

ORGANIZATOR:
Organizatorul campaniei este SC Lovely Shoes SRL cu sediul in Str Dristorului 91 – 95, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /2443 /2012, CIF: RO29867974, cont deschis la ING Bank, IBAN: RO46INGB0000999902907852, denumita in continuare “organizator”. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice ce au implinit 18 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

MECANISMUL CAMPANIEI

Participantii la acest concurs trebuie sa-si invite prietenii la evenimentul Noaptea Reducerilor, accesand aceasta legatura —> https://www.facebook.com/events/425099544342653/

Dupa ce ati invitat foarte important sa faceti o captura cu numarul de invitati si sa incarcati fotografia accesand urmatoarea legatura —> https://www.facebook.com/PantofioriVeseli/photos/gm.425631517622789/1024981677546465/?type=3&theater

Primii doi participanti care au cei mai multi invitati vor castiga cele 2 premii constand intr-o pereche de ghete Buck, iar al treilea participant voucherul de 100 de lei. Clasamentul se va stabili in functie de numarul de persoane invitate la eveniment.

Pentru a valida concursul este nevoie de minim 15 participanti si un numar minim de 10,000 (zece mii) de invitati

LITIGII In cazul unor litigii aparute intre S.C. Lovely Shoes S.R.L. si participantii la CAMPANIE, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta cazul spre solutionare instantelor romane competente.
INCETAREA CAMPANIEI Prezenta Campanie va inceta de drept la data de 15 Octombrie 2015 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

TAXE SI IMPOZITE Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor si obligatiilor financiare conform prevederilor legale in vigoare.
SCOPUL CAMPANIEI este de a stimula vanzarile.
LIVRAREA PREMIILOR: Premiile vor fii livrate gratuit cu un curier rapid.

Organizator:
Lovely Shoes SRL