Mic indrumar pentru zambete pe timp de ploaie

Imi aduc aminte ca am vazut pe undeva, prin sertarele internetului, o poza care spunea ca “Imi plac oamenii care zambesc cand ploua”. Mi-a placut pentru din doua motive, unul pentru ca si mie imi plac oamenii care zambesc cand ploua si doi, uneori si eu zambesc cand ploua :).

Dar ca sa se intample acest lucru, e nevoie sa se indeplineasca mai multe criterii simultan, in functie de situatie.

  1. Afara sa fie cald

Daca afara e cald, cu siguranta zambesc. Pot sa fiu imbracata cu o rochie, sa am sandale in picioare si sa nu am umbrela la mine. Daca afara e cald, am sa merg prin ploaie si am sa rad, cu singura conditie sa nu inceapa sa ploua torential sau sa nu am unde sa ma adapostesc cand ajung ciuciulete. Ei bine, daca aceste lucruri nu se intampla, am sa calc prin toate baltile cu zambetul pe buze.

  1. Afara e frig

Ca sa va faceti o idée mai de exacta, uitati-va pe geam. E frig, ploua de (ai zice) 100 de ani si nu iti doresti sa scoti nici nasul afara. Dar se poate intampla sa razi si in aceasta situatie. Secretul? Sa ai umbrela, sa te imbraci gros si cel mai important, sa ai incaltari de care sa fii sigura ca o sa te apere de ploaie. Pentru ca sa te uzi la picioare e unul din cele mai neplacute lucruri care ni se pot intampla talpilor noastre.

Si pentru ca ne dorim ca si copiii nostri sa rada in ploaie, adica sa nu isi piarda buna dispozitie nici cand e urat afara, produsul acestei saptamani se adreseaza zambetelor lor.

Este vorba de cizmulitele pentru copii Rio. Pot fi purtate incepand de acum si pana la sfarsitul iernii, pentru ca dublura de neopren mentine perfect caldura, astfel ca piciorusele copiilor raman calde si pline de buna dispozitie, chiar si dupa ore de stat afara in zapada.

Sunt ideale pe vremea umeda, indiferent daca e vorba de ploaie sau zapada, si extrem de flexibile, astfel incat piciorusele celui mic nu doar ca raman calde, dar stau si confortabil inauntru. Ca sa nu mai spunem ca talpa lor e turnata si nu lipita, astfel ca acestea for rezista muuuuult in timp.

Asa ca ce mai asteptati, luati acum cizmulitele care mentin zambetelor copiilor chiar si pe timp de ploaie.