City Break Londra, sugestii de activitati

Cu doar doua saptamani pana la inceperea scolii, nu stiu daca va mai ganditi la vacanta. Cu siguranta perioada de concediu a trecut, ati vizitat tot ceea ce aveati in plan pe aceasta vara, v-ati relaxat mai putin decat v-ati propus dar tot e bine decat deloc. Si totusi, daca mai planuiti o escapada, daca vreti sa fiti pic rebeli, adica sa luati copilul si sa fugiti cateva zile afara din tara, Londra este numai buna pentru un city break.

Oras atat de diversificat incat cu siguranta nu va ajung cateva zile sa vizitati tot ce apare marcat cu important in ghidurile turistice. Asa ca azi va recomandam cele mai frumoase 7 locuri pe care trebuie neaparat sa le bifati atunci cand ajungeti in Londra.

  1. Schimbarea garzii la Palatul Buckingham

Un eveniment grandios care nu poate fi ratat daca ajungeti in Londra. Din luna mai pana in luna iulie are loc in fiecare zi, dar in restul anului doar o data la doua zile. Asa ca verificati programul inainte, ca sa fiti siguri ca va bucurati de spectacol.

  1. Muzeul Victoria si Albert

Cel mai mare muzeu de arta si design din lume merita vizitat pentru a explora cele mai impresionante lucrari de arta care sunt gazduite aici.

  1. Turnul Londrei

Unul din cele mai celebre puncte turistice din Londra, Turnul gazduieste Bijuteriile Coroanei si poate fi vizitat gratuit, oferindu-va si o priveliste panoramica asupra orasului.

  1. Podul Millennium

Podul care poate fi strabatut pe jos, are un design unic care ii da un efect tubular, cu adevarat interesant. Cu o lungime de 330 de metri, podul uneste zona unde se afla Catedrala Sfantul Paul cu cea unde gasiti Muzeul Tate.

  1. Muzeul Tate

Daca ati trecut podul atunci neaparat sa vizitati si Muzeul Tate, muzeu de arta celebru in toata lumea care gazduieste atat artisti celebri, dar si artisti mai putin cunoscuti care au ajuns acolo datorita talentului lor. Asigurati-va ca vedeti si picturile lui Picasso daca ati ajuns acolo.

  1. Ochiul Londrei

Evitati cozile de la bilete (care, apropos, costa aproximativ 20 de lire sterline) si comandati bilete online. Apoi bucurati-va de panorama oferita de cea mai inalta roata de observatie din lume. Va urcati in una din cele 25 de capsule si admirati de sus peste 50 de puncte de atractie din Londra.

  1. Magazinul de jucarii Hamleys

Daca mergeti cu copiii in aceasta mini vacanta, trebuie neaparat sa vizitati si acest magazin de jucarii. Un paradis pentru cei mici dar si pentru adulti, deopotriva, locul este un mic paradis de mii si mii de jucarii.

Si daca tot plecati in vacanta, nu uitati si de pantofii potriviti pentru cei mici. Azi va recomandam acesti pantofiori pentru fetite

 

si aceste ghete pentru baieti (care se numesc, ghiciti cum. Da, chiar London), perfecte si pentru cand or sa inceapa gradinita sau scoala.