Blue Bell, magie intr-o pereche de pantofiori

Continuam seria povestilor despre pantofiori. Pentru ca lumea fara povesti este mai saraca, iar magia ar trebuie sa ne inconjoare oriunde mergem, iar acest lucru se poate intampla uneori cu o simpla pereche de pantofiori.

Cum ar fi Pantofiorii Blue Bell.

product_706

Delicati si confortabili, pantofiorii Blue Bell pentru fetite sunt atat de plini de farmec incat fura privirile tuturor celor care ii vad. Cand mergeti cu fetita dumneavoastra pe strada, sa nu credeti ca sunt prea multe mame care nu or sa se uite la piciorusele mici, incaltate cu aceste minunatii, gandind: Oare eu de unde pot sa iau o pereche la fel pentru fetita mea?. Bunicile vor gandi, Am sa caut o pereche la fel si am sa i-o fac cadou nepotelei mele. De fapt, toate femeile de pe strada vor gandi: Ce bijuterii frumoase.

Si stiti ce inseamna acest lucru? Toate gandurile frumoase, se lipesc de pantofiori. Toate zambetele sunt adunate ca un praf de stele invizibil printre floricelele care inchid catarama. Si pantofiorii devin niste carausi de ganduri pozitive pe care le transmit mai departe fetitei voastre. Asa ca tot ce e posibil ca fetita voastra sa capete mai multa incredere cand paseste pe strada, sa fie mai vesela cand se duce la gradinita si mai plina de veselie cand se joaca in parc. Nu uitati sa ii spuneti ca pantofiorii sunt magici si aduna voie buna pe care i-o ofera ei.

Iar daca incercat sa parasiti magazinul de jucarii, iar fetita raspunde cu un torent de lacrimi, puteti sa ii spuneti ca se supara pantofiorii si mai bine sa le spuna lor, acum, cu voce tare, ce isi doreste mai mult si mai mult, iar ei vor transmite dorinta ei lui Mos Craciun. Incercati, s-ar putea sa mearga.