Black Friday 2013 – regulament

Regulamentul campaniei – “Black Friday 2013”

TERMENI SI CONDITII:

Promotia se va desfasura în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Regulamentul este întocmit şi va fi făcut

public conform legislaţiei aplicabile din România.

DEFINIRE CAMPANIE: “Black Friday 2013” denumita in continuare “Campanie”

ORGANIZATOR:

Organizatorul promotiei este SC Lovely Shoes SRL cu sediul in Str Dristorului 91 – 95, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /2443 /2012, CIF: RO29867974, cont deschis la ING Bank, IBAN: RO46INGB0000999902907852, denumita in continuare “organizator”. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

LOCUL SI DURATA DESFASURARII PROMOTIEI: Promotia se va desfasura in luna Noiembrie 2013 pe site-urile organizatorului http://www.pantofioriveseli.ro/ si http://www.lindie.ro/

DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice ce au implinit 18 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

MECANISMUL PROMOTIEI

Produsele incluse in promotie:

– incaltaminte copii

– haine copii

– accesorii copii

Produsele incluse se pot achizitiona la pret promotional in limita stocului disponibil. O persoana poate achizitiona mai multe produse.

Pretul redus de vanzare se calculeaza dupa urmatoarea formula:

Pret promotional = Pret vanzare – procent reducere

Pe toata durata promotiei organizatorul va afisa:

– Pretul inainte de reducere

– Valoarea reducerii acordate

– Procentul reducerii acordate

– Pretul Redus

COSTUL AFERENT TRANSPORTULUI va fi suportat de catre cumparator, indiferent de valoarea comenzii.

REDUCERILE SUNT VALABILE DOAR PENTRU COMENZILE ONLINE.

LA SHOWROOM SE POT ACHIZIONA PRODUSE DOAR LA PRET INTREG.

Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte (vouchere)

Oferta este valabila in limita stocului disponibil iar comenzile vor fi onorate in ordinea intrarii lor in sistem. Livarea efectiva a comenzilor se va face in perioada 2-6 decembrie 2013.

REGULAMENTUL PROMOTIEI Regulamentul Promotiei este disponibil in mod gratuit pe site-ul Organizatorului – http://www.pantofioriveseli.ro/black-friday si pe http://www.lindie.ro/black-friday Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul www.pantofioriveseli.ro si www.lindie.ro

LITIGII In cazul unor litigii aparute intre S.C. Lovely Shoes S.R.L. si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

INCETAREA PROMOTIEI Prezenta Promotie va inceta de drept la data de 30 Noiembrie 2013 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

TAXE SI IMPOZITE Organizatorul promotiei este raspunzator de plata taxelor si obligatiilor financiare conform prevederilor legale in vigoare.

SCOPUL PROMOTIEI este de a stimula vanzarile si a lichida stocurile.

LIVRARE Toate livrarile se vor face in perioada 2 – 6 decembrie in ordinea sosirii comenzilor.

 

Black Friday – regulament