Aventura din parc se descopera in alergare

Pentru copilul tau totul este o aventura. Inca de cand face primul pas afara din casa, lumea se asterne la picioarele sale ca o poveste. Balansoarul este un balaur pe care il cucereste. Acum sus, acum jos si doar rasete in jur. Apoi sare cu piciorusele vesele pe caldaramul din parc si alearga spre urmatoarea provocare. Un deal de frunze, numai bune de luat buchete in maini si aruncate in sus, pentru ca apoi sa cada ca o ploaie deasupra lui. Cata veselie se citeste in ochii lui, asa ca si tu il privesti zambind, cu ochii si cu sufletul, cum se tranteste in maldarul roscat, ca sa faca ingeri de frunze. Da, nu e nevoie de zapada ca sa construim munti fragili si multicolori din toate frunzele din parc.

Iar apoi fuga, fuga catre alte minunatii. Cum ar fi topoganul. Sus, repede. Un pas, inaintea celuilalt, puiul tau urca pe scara iar pasul ii e sigur pe fiecare treapta. O vesnicie de bucurie e calatoria in alunecare care il aduce din nou pe cel mic, de sus de tot pana in bratele tale. Il imbratisezi repede iar el fuga-fuguta din nou pe scara spre castelul fermecat (a se citi topogan).

Ore intregi cel mic ar putea alerga prin parc, iar tu te intrebi de unde are atata energie. Si cum de nu se plictiseste. E foarte simplu, pentru ca fiecare leagan, fiecare jucarie are de fiecare data alta poveste pentru el. Imbina franturi din basmele pe care i le citesti seara si le transforma cu puterea indestructibila a imaginatiei lui. Ca sa descoperi trebuie sa alergi, iar ca sa alergi trebuie sa ai picioruse vesele care sunt protejate astfel incat sa nu oboseasca inutil si fiecare pas sa fie sigur. Iar asta ii da curaj sa afle totul despre lumea din jur, prin puterea povestilor.

Ghetutele Blizzard il ajuta pe puiul tau sa alerge linistit.

product_780

Impreuna vor descoperi de fiecare data, o noua poveste in acelasi parc in care mergeti zilnic. Pentru ca el sa creasca mare si sa nu uite niciodata cat de mare si de puternic este miracolul imaginatiei.