Atelierul Vesel – regulament

Regulamentul campaniei – “Atelierul Vesel”
TERMENI SI CONDITII:
Campania se va desfasura în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Regulamentul este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România.

DEFINITII:
• CAMPANIE: “Atelierul Vesel” denumita in continuare “CAMPANIE”
• CATEGORIA „REDUCERI”: reprezinta toate produsele aflate in categoria reduceri ce poate fi accesata la urmatoarea adresa: www.pantofioriveseli.ro/reduceri-de-pret
• PROCENT REDUCERE: reprezinta procentul reducerii acordate
• TERMENI SI CONDITII GENERALE: sunt termenii si conditiile care guverneaza intregul magazin online www.pantofioriveseli.ro si se gasesc la adresa www.pantofioriveseli.ro/termeni-si-conditii.html
• REGULAMENT: este prezentul regulament si se poate descarca de la adresa: http://www.pantofioriveseli.ro/blog/atelierul-vesel-regulament/
• REDUCERI CUMULATE: Un participant poate aduna o reducere de maxim 21% care se aplica la un produs. In cazul in care exista doi sau mai multi participanti dintr-o familie, vor achizitiona mai multe produse cu reducere maxim de 21% aplicata fiecarui produs, dar nu vor putea sa cumuleze si sa foloseasca mai multe reduceri de 21% pentru achizitia unui singur produs.
• PERIOADA CAMPANIE: Campania se desfasoara in perioada 15 Septembrie – 15 Octombrie 2015. Reducerile se pot consuma pana pe 15 Octombrie 2015. Dupa aceasta data reducerile rezultate din aceasta campanie nu mai sunt valabile.

ORGANIZATOR:
Organizatorul campaniei este SC Lovely Shoes SRL cu sediul in Str Dristorului 91 – 95, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /2443 /2012, CIF: RO29867974, cont deschis la ING Bank, IBAN: RO46INGB0000999902907852, denumita in continuare “organizator”. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI: „Atelierul Vesel” se va desfasura in perioada 20 Septembrie – 15 Octombrie 2015 exclusiv pe site-ul organizatorului http://www.pantofioriveseli.ro/
DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Promotia este accesibila tuturor persoanelor fizice ce au implinit 18 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

MECANISMUL CAMPANIEI

ATelierul Vesel are sapte personaje ce vor fi dezvaluite pe parcursul promotiei. Pentru fiecare personaj ghicit participantii vor primi o reducere de 3% la produsele din CATEGORIA “REDUCERI”. Participantul care ghiceste mai multe personaje poate sa cumuleze reducerile pana la un maxim de 21%. Reducerile obtinute in urma ghicirii personajelor se vor cumula cu reducerile existente de pe site.

Exemplu: un participant a ghicit 3 personaje astfel beneficiaza de o reducere de 9% iar daca pe site un produs din categoria REDUCERI are un procent de reducere de 15% va rezulta o reducere finala de 24%.

REGULAMENTUL CAMPANIEI este disponibil in mod gratuit pe site-ul Organizatorului – http://www.pantofioriveseli.ro/blog/atelierul-vesel-regulament/
Prin participarea la aceasta Campanie, clientii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul www.pantofioriveseli.ro
LITIGII In cazul unor litigii aparute intre S.C. Lovely Shoes S.R.L. si participantii la CAMPANIE, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta cazul spre solutionare instantelor romane competente.
INCETAREA CAMPANIEI Prezenta Campanie va inceta de drept la data de 15 Octombrie 2015 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.
TAXE SI IMPOZITE Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor si obligatiilor financiare conform prevederilor legale in vigoare.
SCOPUL CAMPANIEI este de a stimula vanzarile si a lichida stocurile.
LIVRARE Toate livrarile se vor face in ordinea sosirii comenzilor, exclusiv prin intermediul unei companii de curierat rapid.
Organizator:
Lovely Shoes SRL

MODIFICARE REGULAMENT 28.septembrie.2015

Concurentii care nu au ghicit niciunul din personajele: Aricel, Siretica sau Penelopa mai pot sa adune reducerile de 3% (dar cumulat nu pot sa depaseasca reducerea de 21%) printr-un SHARE pe pagina de facebook la articolele care contin detalii despre concursul Atelierul Vesel , accesand legatura www.facebook.com/pantofioriveseli; exemple de articole aici si aici.