Cumparatorul are dreptul sa notifice ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In acest scop, cumparatorul poate alege una din urmatoarele variante: 

- de a folosi formularul de retragere de aici

sau

-  de a face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.

In cazul in care cumparatorul doreste sa-si exprime decizia de renuntare la contract in format electronic, notificarile vor putea fi trimise la adresa: contact@pantofioriveseli.ro. La aceeasi adresa se poate trimite si orice alta declaratie neechivoca de iesire din contract. Vanzatorul va confirma primirea declaratiei in maxim 24 de ore de la primirea acesteia.

Daca ati primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

S.C. BlueMaze S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii notificarii de retragere, dar rambursarea poate fi amanata pana cand produsul/ produsele sunt trimise inapoi de catre client. Produsele retunate trebuie sa corespunda statutului avut la livrarea catre Cumparator, respectiv fara defecte, fara semne de folosire sau uzura. Contravaloarea produselor va fi returnata cumparatorului prin virament bancar, intr-un cont bancar (format IBAN), indicat de acesta. Informatiile necesare in vederea efectuarii transferului bancar sunt: numar cont (format IBAN) deschis la o banca de pe teritoriul Romaniei si titularul contului.

Costul de transport al returului este suportat integral de cumparator. Nu se accepta ramburs prin Posta Romana.

Adresa la care vor fi trimise produsele este : Str. Dristorului, nr. 91-95, Bl. E, ap. 1127, Sector 3, Bucuresti, tel: 0745155189.

Produsele nu vor putea fi returnate in cazurile de mai jos:

  • - prezinta semne de folosire, uzura, spalare;
  • - lipsa accesorii sau accesorii deteriorate;
  • - au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
  • - nu au fost cumparate de pe www.pantofioriveseli.ro.

Va recomandam sa returnati produsul in cutia originala, doar daca o mai aveti. De asemenea, recomandam ca produsul sa fie impachetat corespunzator pentru a fi protejat impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.

In cazul refuzarii returului, cheltuielile de transport catre client vor fi suportate in totalitate de acesta.

De asemenea, produsul va putea fi returnat daca prezinta defecte de fabricatie; conditiile returnarii sunt cele de mai sus. In acest caz,  costul transportului pentru retur va fi suportat de S.C. BlueMaze S.R.L.