Pantofi copii

Nu a fost gasite produse in aceasta categorie!

Filtreaza

Testimoniale

 • Larisa I., Targoviste
  Cand am descoperit prima data Pantofiorii Veseli, cautam o pereche de pantofi de copii pentru micuta mea printesa. M-au atras calitatea si modelele foarte simpatice de tip Barefoot. Inca mai luam de aici incaltaminte si suntem foarte multumite!
 • Adelina M., Bucuresti
  Va saluta o mamica fericita, care nu gasea pantofi pentru varsta de 1 an asa cum ii recomandase medicul pediatru: sa fie din piele naturala, sa fie moi, comozi… Acum am un copil sanatos si va multumesc pentru treaba pe care o faceti!
 • Claudia J., Craiova
  Ma bucur ca am aflat acum doi ani despre voi, cand cautam niste pantofi comozi tip Barefoot pentru fetita si baiatul meu.
 • Catalin B., Bucuresti
  La zile speciale, imi incalt baiatul cu pantofi. Avand doar cativa anisori, caut mereu acele perechi optime pentru dezvoltarea picioruselor, iar pe Pantofioriveseli.ro cerintele mi-au fost indeplinite!
 • Ecaterina O., Tulcea
  Sunt o mamica foarte ocupata, asa ca magazinul vostru online cu pantofi pentru copii a fost salvarea mea, ori de cate ori am avut nevoie de ceva pentru cel mic. Suntem incantati de incaltamintea de la voi, pentru ca, intr-adevar, este de calitate.