Livrare

Pantofioriveseli.ro livreaza numai in Romania.

 

Toate comenzile sunt livrate prin intermediul firmei de curierat DPD. Costul transportului este de 14 lei, excepție făcând  localitățile ce nu se afla in raza de acoperire a curierului. In cazul in care doriti o livrare catre una din aceste localitati, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi o cotatie.

 

Livrarea se va face in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Nu se fac livrari duminica si in zilele de sarbatori legale. Se pot efectua livrari sambata, la cerere, doar in Bucuresti sau in localitatile resedinta de judet.

 

Plata

Se pot efectua plati online cu cardul sau in rate, prin ramburs sau prin transfer bancar, in functie de optiunea aleasa din formularul de comanda. 

 

Plata online

Platile online sunt procesate prin sistemul LibraPay, iar platile online in rate prin EuPlatesc.

Dupa completarea formularului de comanda veti fi directionat catre site-ul procesatorului de carduri bancare LibraPay unde va trebui sa va completati datele cardului dumneavoastra. SC BlueMaze SRL nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

 

Ramburs

La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii.

Transfer bancar

Plata prin transfer bancar se face doar in baza facturii emise de SC BlueMaze SRL, in urma confirmarii comenzii (email sau telefonic). Livrarea marfii se face numai dupa confirmarea platii.

Coordonate bancare:

Beneficiar: SC BlueMaze SRL

Cont: RO46INGB0000999902907852

Banca: ING Bank