Produsele şi serviciile ofertate pe site-ul pantofioriveseli.ro pot fi comandate online, cu sau fără cont de utilizator. Va sfătuim sa va creaţi cont pe pantofioriveseli.ro pentru a urmări statusul comenzilor în curs, a salva adresele de livrare si facturare, a păstra istoricul comenzilor si a putea scrie review-uri.

Procesul de comandă este următorul: adaugati în coş produsul sau serviciul dorit, selectaţi cantitatea şi veţi fi direcţionat automat în pagina Sumarul coşului, unde puteţi revedea produsele din coş şi puteţi actualiza cantitatea sau renunţa la unul sau la toate produsele selectate.

Dacă sunteţi de acord cu sumarul coşului, puteţi continua procesul de comandă. Introduceţi adresa de livrare şi apoi adresa de facturare (sau doar bifaţi adresele daca sunt deja salvate în contul Dvs.), alegeţi modalitatea de plată şi plasaţi comanda. Vei primi un email de inregistrare a comenzii pe site, conţinand datele acesteia. Veţi fi sunat din partea pantofioriveseli.ro pentru a confirma comanda.

Alternativ, produsele noastre se pot comanda si telefonic, de luni-duminica, intre orele 10-19.30, la 0745.155.189 sau 0730.155.189 sau prin email la: contact@pantofioriveseli.ro.